8 Mayıs 2018 Salı

SergiOdası


Genç çizer Paylaş Kiraz dördüncü sergisini açıyor
    
13 yaşındaki Paylaş'ın yaptığı karikatür ve çizimlerden oluşan sergi 12-30 Mayıs 2018 tarihlerinde SergiOdası'na konuk oluyor. 

İlk sergisini 8 yaşında yine SergiOdası'nda açan Paylaş, 2014 yılındaki ikinci sergisinde ulaşım araçları çizimlerini bir sergide topladı. Sergi "Hayatımz Trafik" etkinlikleri programı içinde açıldı.
Köksal Toptan Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi olan Paylaş'ın 30 Mayıs'da kapanacak son sergisinde 40 yazılı-yazısız karikatür ve çizim yer alıyor. Çizimler arasında Hikmet Kuşhan'ın Bulutlara Giden Yazılar kitabına Paylaş'ın yaptığı desenler de yer alıyor. 

SergiOdası geleceğin sanatçılarını konuk ediyor
Çocuk ve gençlerin sanat çalışmalarına özel destek veren SergiOdası daha önce Ada Adıgüzel, Paylaş Kiraz, Bilge Ertaş, Baran Bozacıoğlu, Ada Koca'nın kişisel sergileri ile Burak Altın, Alpay Kadakal, Baran Bozacıoğlu ve Arda Cem Koca'nın ortak sergilerini  konuk etti. Ayrıca Kozlu Çırgan Köyü Sanat Atölyesi'nde ve Zonguldak Eğitim Sen'in geleneksel 23 Nisan etkinliklerinde çocukların yaptığı resimleri ve el becerilerini sergiledi.