8 Şubat 2017 Çarşamba

SergiOdası

     
Son gün: 20 Şubat 2017
Görsel Sanatlar Kitapları Sergisi
devam ediyor

  SergiOdası'nın geçen ay düzenlediği fotoğraf, sinema, iletişim ve sanat kitaplarından oluşan sergisi bir ay uzatıldı. Yeni eklenen kitaplarla 7 Ocak 2016'da başlayacak sergi bir ay açık kalacak.  
Masa üstüne çıkarılmış; kullanılmış ve yeni kitapların, DVD'lerin yer aldığı etkinlik içinde bir fotoğraf sergisi, bir dia gösterisi ve iki fotoğraf dersi yer alacak.
Sergi çerçevesinde, sanatçı yaşamlarını içeren filmler bir köşede toplanırken, yakın tarihlerde yaşama veda eden Levent Kırca, Hasan Pulur, Nail Güreli, Tarık Akan ve Mete Akyol'un kitaplarına sergide bir masa ayrıldı.
Sergi boyunca İbrahim Akyürek'in "Yüz Karası" başlıklı fotoğraf sergisi açık kalacak. Sergi, Zonguldak Havzası Maden Şehitleri Anıtı'nın bakımsız, terk edilmiş halini teşhir eden fotoğraflardan oluşuyor. 
 F: Mehmet Özer
Etkinlik içinde ayrıca 16 fotoğrafçının çalışmalarından oluşan "Madenci ve Zonguldak Grevi" başlıklı dia gösterisi gerçekleşecek. Gösteri, maden işçilerinin Ankara yürüyüşünden ve üretim koşullarından kesitler içeriyor.
Fotoğraf Tarihi Araştırmacısı Seyit Ali Ak anısına hazırlanan Görsel Kitaplar Sergisi 5 Şubat'a kadar devam edecek. Sergi, Pazar dışında 12.00-17.30 saatleri arasında açık kalacak.
SergiOdası 
Japon Pazarına 20 m. Zafer Eczanesi Üstü Arı İşhanı Kat 1 . Zonguldak
             
 Seyit Ali Ak 
http://www.seyitaliak.com